Κανόνες λειτουργίας

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανόνες καθώς υπάρχουν για την ισορροπημένη συνύπαρξη όλων μας, για την καλή λειτουργία του χώρου και των μαθημάτων.
 1. Η ώρα προσέλευσης στα μαθήματα είναι πολύ σημαντική. Για αυτό να είστε στην ώρα σας . Αν έχουν περάσει 10 λεπτά και το μάθημα βρίσκεται σε εξέλιξη,  μην το διακόψετε. Επιλέξτε την επόμενη  ώρα.
 2. Φροντίστε την σωματική σας υγιεινή έτσι ώστε να αποφεύγονται οι δυσάρεστες οσμές,  ειδικά στα μαθήματα με άσκηση αναπνοής. Το ξέρουμε ότι είναι αυτονόητο αλλά καλό είναι να το θυμίζουμε. Μην χρησιμοποιείτε δυνατό άρωμα, προσέξτε την μυρωδιά του τσιγάρου στα ρούχα σας.
 3. Αποφύγετε την πιθανότητα της ρίψης νερού στο πάτωμα της αίθουσας, π.χ. από μπουκάλια νερού,  ιδρώτα κλπ. Χρησιμοποιήστε τα σουπλά που προσφερουμε και τις πετσέτες σας.
 4. Για τα μαθήματα χορού χρησιμοποιήστε ΜΟΝΟ παπούτσια χορού ή παπούτσια που δεν τα φοράτε έξω.
 5. Βάλτε το κινητό σας σε εντελώς αθόρυβη λειτουργία. Απαγορεύεται αυστηρά να μιλάμε στο τηλέφωνο μέσα στις αίθουσες και στο καθιστικό καθώς είναι χώροι ηρεμίας και χαλάρωσης για όλους. Αποφύγετε την δυνατή ομιλία και φωνές.
 6. Τοποθετήστε τα εξαρτήματα στη θέση τους σε σωστή μορφή όπως τα βρήκατε.
 7. Κάντε εγκαίρως την κρατήση σας για τα τμήματα aerial καθώς οι θέσεις είναι συγκεκριμένες. Μετά από 3 φορές ακύρωση σε μικρότερο χρόνο από 24 ώρες,  δεν πραγματοποιείται άλλη κρατήση.
 8. Βγάλτε τα παπούτσια σας στη ρεσεψιόν και αφήστε τα στα αποδυτήρια.  Απαγορεύονται τα παπούτσια στο καθιστικό και στις αίθουσες (μόνο παπούτσια χορού). Για την χρήση του μπάνιου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
  • τα παπούτσια σας
  • σαγιονάρες δικές σας
  • σαγιονάρες που προσφέρει η σχολή στα αποδυτήρια για όλους
 9. Χρησιμοποιήστε το πάρκινγκ συνειδητά. Αφήστε χώρο και για άλλους να παρκάρουν.
 10. Φροντίστε για την έγκαιρη ανανέωση της συνδρομής σας. Αυτό βοηθά την σχολή να υπάρχει και να λειτουργεί σωστά.
Για οποιδήποτε πληροφορία,  βοήθεια ή επεξήγηση, μην διστάσετε να ρωτήσετε στην υποδοχή.

« Η πειθαρχία προσφέρει ελευθερία.»

Χ. Μασλάρσκα

Σας ευχαριστούμε!
Χάρι Ομ
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern