Pilates Studio HYC

Pilates Studio HYC

Pilates Equipment:

Η νέα μας υπηρεσία που θα ανεβάσει την εκγύμναση σας σε νέα επίπεδα!

«Σε 10 μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, σε 20 τη βλέπουν οι άλλοι και στα 30 έχεις καινούργιο σώμα» ~ Joseph Pilates (εμπνευστής της ομώνυμης μεθόδου)

Tο Pilates είναι ένα σύστημα γυμναστικής εμπνευσμένο από τον Ιδρυτή του, Joseph Pilates. Μέσω αυτής της μεθόδου , διατείνουμε και γυμνάζουμε όλες τις μυϊκές ομάδες. Έτσι βελτιώνεται η φυσική μας κατάσταση, η δύναμη, η ευλυγισία, η ισορροπία, η ιδιοδεκτικότητα αλλά και η ψυχική μας διάθεση μέσω της σύνδεσης σώματος και πνεύματος.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Pilates είναι ότι αποτελεί μια ασφαλή μορφή άσκησης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλα τα επίπεδα των ασκουμένων και έχει σαν πρωταρχικό σκοπό την ενεργοποίηση και ενδυνάμωση των μυών του κορμού καθώς και την πλήρη κινητοποίηση της σπονδυλικής στήλης προς όλα τα επίπεδα και τους άξονες κίνησης.

Αναφορικά, η μέθοδος βοηθάει:

  • στην αύξηση της αναπνευστικής ικανότητας
  • τη συνολική ενδυνάμωση του σώματος και κυρίως του κορμού σεβόμενη τα φυσιολογικά όρια της σπονδυλικής στήλης
  • συμβάλει στην μυϊκή συναρμογή και ισορροπία καθώς δεν υπερβαίνει το φυσιολογικό εύρος κίνησης των αρθρώσεων ανάλογα τον ασκούμενο
  • συντονίζει σώμα και πνεύμα
  • αποτελεί ένα άριστο σύστημα λειτουργικής προπόνησης

Τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει! Φτιάξτε το δικό σας προπονητικό πλάνο, με τιμή γνωριμίας μόνο 10 ευρώ το μάθημα! Αν θέλετε να είστε ένα από τα πρώτα μέλη του Pilates Studio HYC στείλτε μας ένα email στη φόρμα επικοινωνίας για να λάβετε πρόσκληση στο bookyway για χρήση του Pilates Studio HYC

Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern