Κανόνες λειτουργίας

Κανόνες COVID-19

 1. Είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση πριν από κάθε μάθημα το οποίο θέλετε να παρακολουθήσετε. Δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες πάνω στην πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων.
 2. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας απαραιτήτως το προσωπικό σας στρώμα και πετσέτα. Η χρήση της πετσέτας είναι υποχρεωτική.
 3. Φροντίστε να απολυμάνετε τα χέρια σας κάθε φορά, στην είσοδο και την έξοδό σας από τη σχολή.
 4. Αν έχετε συμπτώματα κρυολογήματος μην έρθετε για προπόνηση και ενημερώστε μας εγκαίρως.
 5. Αποφύγετε χειραψίες και αγκαλιές. Προτιμήστε τη μούντρα namaste  🙏🏼

Ασφάλεια στη σχολή

 1. Στη σχολή υπάρχουν παντού απολυμαντικά.
 2. Στο χώρο μας δεν εισέρχονται παπούτσια.
 3. Υπάρχει συνεχής και επαρκής αερισμός των εγκαταστάσεων με φυσικό αερισμό καθώς η σχολή διαθέτει απεριόριστη πρόσβαση σε καθαρό αέρα μέσω παραθύρων.

Πολιτική κράτησης και ακύρωσης

Είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τους παρακάτω κανόνες για την κράτηση θέσης και την τυχόν ακύρωση της κράτησης αυτής.

 1. Κρατήσεις γίνονται μόνο μέσω της εφαρμογής Bookyway. Κατά την εγγραφή σας θα λάβετε κωδικό για την είσοδο στην εφαρμογή. Θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή και να κάνετε κράτηση του μαθήματος που σας ενδιαφέρει μέσω αυτής. Εάν δεν μπορείτε να έχετε την εφαρμογή, υπάρχει δυνατότητα κράτησης και μέσω web.
 2. Υπάρχει διαφορετική εφαρμογή για τα μαθήματα στο Pilates Studio HYS, καθώς και διαφορετικός τιμοκατάλογος για αυτά.
 3. Κάθε κράτηση σας αφαιρεί ένα credit. Δείτε τον τιμοκατάλογο εδώ
 4. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι και 5 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος, εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις.
 5. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και δεν υπάρχει δυνατότητα να μπουν παραπάνω άτομα σε κάθε μάθημα.
 6. Εάν κάτι σας έτυχε είναι απαραίτητο να κάνετε ακύρωση της κράτησής σας. Σκεφτείτε πως στερείτε τη δυνατότητα προσέλευσης στο μάθημα από κάποιον άλλο που θα ήθελε να έρθει.
 7. Ακύρωση κράτησης μπορεί να γίνει μέχρι και 2 ώρες πριν το μάθημα. Μετά από αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της κράτησης.
 8. Εάν δεν ακυρώσετε την κράτηση εγκαίρως και δεν έρθετε στο μάθημα, το μάθημα αυτό θα χρεωθεί κανονικά στο πρόγραμμά σας, σαν να είχατε έρθει. Εάν η κράτηση ήταν για Drop in μάθημα, θα χρεωθεί κανονικά, 10 ευρώ για μαθήματα 60 λεπτών και 15 ευρώ για μαθήματα 90 λεπτών.
 9. Τα credits έχουν ισχύ για όσο γράφει το “Pass” τους. Για παράδειγμα στο “Full Pass – 1 μήνας / 24 μαθήματα”, τα 24 credits έχουν ισχύ για ένα μήνα. Δεν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των credits που δε χρησιμοποιήθηκαν σε επόμενο μήνα.
 10. Για τα online μαθήματα, ειδοποιήστε μας εγκαίρως μέσω Messenger (τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα) για να σας δώσουμε τον σύνδεσμο της συμμετοχής.

Γενικοί κανόνες

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανόνες καθώς υπάρχουν για την ισορροπημένη συνύπαρξη όλων μας, για την καλή λειτουργία του χώρου και των μαθημάτων.
 1. Η ώρα προσέλευσης στα μαθήματα είναι πολύ σημαντική. Για αυτό να είστε στην ώρα σας. Αν έχουν περάσει 10 λεπτά και το μάθημα βρίσκεται σε εξέλιξη,  μην το διακόψετε. Επιλέξτε την επόμενη  ώρα.
 2. Φροντίστε την σωματική σας υγιεινή έτσι ώστε να αποφεύγονται οι δυσάρεστες οσμές,  ειδικά στα μαθήματα με άσκηση αναπνοής. Το ξέρουμε ότι είναι αυτονόητο αλλά καλό είναι να το θυμίζουμε. Μην χρησιμοποιείτε δυνατό άρωμα, προσέξτε την μυρωδιά του τσιγάρου στα ρούχα σας.
 3. Αποφύγετε την πιθανότητα της ρίψης νερού στο πάτωμα της αίθουσας, π.χ. από μπουκάλια νερού,  ιδρώτα κλπ. Χρησιμοποιήστε τα σουπλά που προσφέρουμε και τις πετσέτες σας.
 4. Βάλτε το κινητό σας σε εντελώς αθόρυβη λειτουργία. Απαγορεύεται αυστηρά να μιλάμε στο τηλέφωνο μέσα στις αίθουσες και στο καθιστικό καθώς είναι χώροι ηρεμίας και χαλάρωσης για όλους. Αποφύγετε την δυνατή ομιλία και φωνές.
 5. Τοποθετήστε τα εξαρτήματα στη θέση τους σε σωστή μορφή όπως τα βρήκατε και αφού τα έχετε απολυμάνει.
 6. Κάντε εγκαίρως την κρατήση σας για τα τμήματα aerial καθώς οι θέσεις είναι συγκεκριμένες. Μετά από 3 φορές ακύρωση σε μικρότερο χρόνο από 24 ώρες,  δεν πραγματοποιείται άλλη κρατήση.
 7. Βγάλτε τα παπούτσια σας στη ρεσεψιόν.  Απαγορεύονται τα παπούτσια στο καθιστικό και στις αίθουσες. Τα παπούτσια επιτρέπονται μόνο για τη χρήση στο WC.
 8. Χρησιμοποιήστε το πάρκινγκ συνειδητά. Αφήστε χώρο και για άλλους να παρκάρουν.
 9. Φροντίστε για την έγκαιρη ανανέωση της συνδρομής σας. Αυτό βοηθά την σχολή να υπάρχει και να λειτουργεί σωστά.
Για οποιδήποτε πληροφορία,  βοήθεια ή επεξήγηση, μην διστάσετε να ρωτήσετε στην υποδοχή.

Η πειθαρχία προσφέρει ελευθερία

Χ. Μασλάρσκα

Σας ευχαριστούμε!
Χάρι Ομ
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern