Κανόνες λειτουργίας

Κανόνες COVID-19

 1. Είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση πριν από κάθε μάθημα το οποίο θέλετε να παρακολουθήσετε, τουλάχιστον μια ώρα πριν. Πάρτε μας τηλέφωνο (2721404388 ή 6977717724) ή στείλτε μας email, ή μήνυμα στο Messenger.
 2. Εάν είναι αναγκαίο να ακυρώσετε την κράτησή σας, τότε πρέπει να το κάνετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν.
 3. Όσοι θέλετε να χρησιμοποιήσετε μάσκα ή γάντια, μπορείτε να τα φέρετε μαζί σας.
 4. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας απαραιτήτως το προσωπικό σας στρώμα, σπρέι ή τζελ απολύμανσης, το νερό σας και πετσέτα. Η χρήση της πετσέτας είναι υποχρεωτική.
 5. Κατά την πρώτη σας προσέλευση θα πρέπει να μας προσκομίσετε μια  υπεύθυνη δήλωση, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ.
 6. Θα λάβετε επιπλέον οδηγίες κατά την προσέλευσή σας στη σχολή. Όπως και να έχει θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε πάντα τουλάχιστον 1,5 μέτρο απόσταση από τους υπόλοιπους.
 7. Η χρήση των αποδυτηρίων και των ντουζ δε θα είναι εφικτή προς το παρόν.
 8. Φροντίστε να απολυμάνετε τα χέρια σας κάθε φορά, στην είσοδο και την έξοδό σας από τη σχολή.
 9. Αν έχετε συμπτώματα κρυολογήματος μην έρθετε για προπόνηση και ενημερώστε μας εγκαίρως.
 10. Αποφύγετε χειραψίες και αγκαλιές. Προτιμήστε τη μούντρα namaste  🙏🏼

Ασφάλεια στη σχολή

 1. Στη σχολή θα υπάρχουν παντού απολυμαντικά.
 2. Θα τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας και υγιεινής. Ο χώρος θα αερίζεται διαρκώς και το πάτωμα θα καθαρίζεται μετά από κάθε μάθημα.
 3. Στο χώρο μας δεν εισέρχονται παπούτσια.
 4. Τα τμήματα είναι ολιγομελή.

 

Γενικοί κανόνες

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανόνες καθώς υπάρχουν για την ισορροπημένη συνύπαρξη όλων μας, για την καλή λειτουργία του χώρου και των μαθημάτων.
 1. Η ώρα προσέλευσης στα μαθήματα είναι πολύ σημαντική. Για αυτό να είστε στην ώρα σας . Αν έχουν περάσει 10 λεπτά και το μάθημα βρίσκεται σε εξέλιξη,  μην το διακόψετε. Επιλέξτε την επόμενη  ώρα.
 2. Φροντίστε την σωματική σας υγιεινή έτσι ώστε να αποφεύγονται οι δυσάρεστες οσμές,  ειδικά στα μαθήματα με άσκηση αναπνοής. Το ξέρουμε ότι είναι αυτονόητο αλλά καλό είναι να το θυμίζουμε. Μην χρησιμοποιείτε δυνατό άρωμα, προσέξτε την μυρωδιά του τσιγάρου στα ρούχα σας.
 3. Αποφύγετε την πιθανότητα της ρίψης νερού στο πάτωμα της αίθουσας, π.χ. από μπουκάλια νερού,  ιδρώτα κλπ. Χρησιμοποιήστε τα σουπλά που προσφερουμε και τις πετσέτες σας.
 4. Βάλτε το κινητό σας σε εντελώς αθόρυβη λειτουργία. Απαγορεύεται αυστηρά να μιλάμε στο τηλέφωνο μέσα στις αίθουσες και στο καθιστικό καθώς είναι χώροι ηρεμίας και χαλάρωσης για όλους. Αποφύγετε την δυνατή ομιλία και φωνές.
 5. Τοποθετήστε τα εξαρτήματα στη θέση τους σε σωστή μορφή όπως τα βρήκατε και αφού τα έχετε απολυμάνει.
 6. Κάντε εγκαίρως την κρατήση σας για τα τμήματα aerial καθώς οι θέσεις είναι συγκεκριμένες. Μετά από 3 φορές ακύρωση σε μικρότερο χρόνο από 24 ώρες,  δεν πραγματοποιείται άλλη κρατήση.
 7. Βγάλτε τα παπούτσια σας στη ρεσεψιόν.  Απαγορεύονται τα παπούτσια στο καθιστικό και στις αίθουσες. Για την χρήση του μπάνιου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε
  • τα παπούτσια σας
  • σαγιονάρες δικές σας
  • σαγιονάρες που προσφέρει η σχολή στα αποδυτήρια για όλους

   

 8. Χρησιμοποιήστε το πάρκινγκ συνειδητά. Αφήστε χώρο και για άλλους να παρκάρουν.
 9. Φροντίστε για την έγκαιρη ανανέωση της συνδρομής σας. Αυτό βοηθά την σχολή να υπάρχει και να λειτουργεί σωστά.
Για οποιδήποτε πληροφορία,  βοήθεια ή επεξήγηση, μην διστάσετε να ρωτήσετε στην υποδοχή.

Η πειθαρχία προσφέρει ελευθερία

Χ. Μασλάρσκα

Σας ευχαριστούμε!
Χάρι Ομ
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern