Κανόνες λειτουργίας

Κανόνες COVID-19

 1. Είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση πριν από κάθε μάθημα το οποίο θέλετε να παρακολουθήσετε. Δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες πάνω στην πολιτική κρατήσεων και ακυρώσεων.
 2. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
 3. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας απαραιτήτως το προσωπικό σας στρώμα, σπρέι ή τζελ απολύμανσης, το νερό σας και πετσέτα. Η χρήση της πετσέτας είναι υποχρεωτική.
 4. Δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης 2 συνεχόμενων μαθημάτων.
 5. Κατά την πρώτη σας προσέλευση θα πρέπει να μας  προσκομίσετε μια  υπεύθυνη δήλωση, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ. Αν δεν έχετε δυνατότητα εκτύπωσης, υπάρχουν αντίτυπα και στον χώρο μας για να συμπληρώσετε.
 6. Θα λάβετε επιπλέον οδηγίες κατά την προσέλευσή σας στη σχολή. Όπως και να έχει θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε πάντα τουλάχιστον 1,5 μέτρο απόσταση από τους υπόλοιπους.
 7. Φροντίστε να απολυμάνετε τα χέρια σας κάθε φορά, στην είσοδο και την έξοδό σας από τη σχολή.
 8. Αν έχετε συμπτώματα κρυολογήματος μην έρθετε για προπόνηση και ενημερώστε μας εγκαίρως.
 9. Αποφύγετε χειραψίες και αγκαλιές. Προτιμήστε τη μούντρα namaste  🙏🏼

Ασφάλεια στη σχολή

 1. Στη σχολή θα υπάρχουν παντού απολυμαντικά.
 2. Θα τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας και υγιεινής. Ο χώρος θα αερίζεται διαρκώς και το πάτωμα θα καθαρίζεται μετά από κάθε μάθημα.
 3. Στο χώρο μας δεν εισέρχονται παπούτσια.
 4. Τα τμήματα είναι ολιγομελή.

Πολιτική κράτησης και ακύρωσης

Λόγω των συνθηκών είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τους παρακάτω κανόνες για την κράτηση θέσης και την τυχόν ακύρωση της κράτησης αυτής.

 1. Κρατήσεις γίνονται μόνο μέσω της εφαρμογής Bookyway. Κατά την εγγραφή σας θα λάβετε κωδικό για την είσοδο στην εφαρμογή. Θα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή και να κάνετε κράτηση του μαθήματος που σας ενδιαφέρει μέσω αυτής. Εάν δεν μπορείτε να έχετε την εφαρμογή, υπάρχει δυνατότητα κράτησης και μέσω web.
 2. Κρατήσεις μπορούν να γίνουν μέχρι και 5 λεπτά πριν την έναρξη του μαθήματος, εφόσον υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις.
 3. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και δεν υπάρχει δυνατότητα να μπουν παραπάνω άτομα σε κάθε μάθημα.
 4. Εάν κάτι σας έτυχε είναι απαραίτητο να κάνετε ακύρωση της κράτησής σας. Σκεφτείτε πως στερείτε τη δυνατότητα προσέλευσης στο μάθημα από κάποιον άλλο που θα ήθελε να έρθει.
 5. Ακύρωση κράτησης μπορεί να γίνει μέχρι και 1 ώρα πριν το μάθημα. Μετά από αυτό δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της κράτησης.
 6. Εάν δεν ακυρώσετε την κράτηση εγκαίρως και δεν έρθετε στο μάθημα, το μάθημα αυτό θα χρεωθεί κανονικά στο πρόγραμμά σας, σαν να είχατε έρθει. Εάν η κράτηση ήταν για Drop in μάθημα, θα χρεωθεί κανονικά, 10 ευρώ για μαθήματα 60 λεπτών και 15 ευρώ για μαθήματα 90 λεπτών. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και αν έχετε το πρόγραμμα Full Pass. 

Γενικοί κανόνες

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους κανόνες καθώς υπάρχουν για την ισορροπημένη συνύπαρξη όλων μας, για την καλή λειτουργία του χώρου και των μαθημάτων.
 1. Η ώρα προσέλευσης στα μαθήματα είναι πολύ σημαντική. Για αυτό να είστε στην ώρα σας . Αν έχουν περάσει 10 λεπτά και το μάθημα βρίσκεται σε εξέλιξη,  μην το διακόψετε. Επιλέξτε την επόμενη  ώρα.
 2. Φροντίστε την σωματική σας υγιεινή έτσι ώστε να αποφεύγονται οι δυσάρεστες οσμές,  ειδικά στα μαθήματα με άσκηση αναπνοής. Το ξέρουμε ότι είναι αυτονόητο αλλά καλό είναι να το θυμίζουμε. Μην χρησιμοποιείτε δυνατό άρωμα, προσέξτε την μυρωδιά του τσιγάρου στα ρούχα σας.
 3. Αποφύγετε την πιθανότητα της ρίψης νερού στο πάτωμα της αίθουσας, π.χ. από μπουκάλια νερού,  ιδρώτα κλπ. Χρησιμοποιήστε τα σουπλά που προσφερουμε και τις πετσέτες σας.
 4. Βάλτε το κινητό σας σε εντελώς αθόρυβη λειτουργία. Απαγορεύεται αυστηρά να μιλάμε στο τηλέφωνο μέσα στις αίθουσες και στο καθιστικό καθώς είναι χώροι ηρεμίας και χαλάρωσης για όλους. Αποφύγετε την δυνατή ομιλία και φωνές.
 5. Τοποθετήστε τα εξαρτήματα στη θέση τους σε σωστή μορφή όπως τα βρήκατε και αφού τα έχετε απολυμάνει.
 6. Κάντε εγκαίρως την κρατήση σας για τα τμήματα aerial καθώς οι θέσεις είναι συγκεκριμένες. Μετά από 3 φορές ακύρωση σε μικρότερο χρόνο από 24 ώρες,  δεν πραγματοποιείται άλλη κρατήση.
 7. Βγάλτε τα παπούτσια σας στη ρεσεψιόν.  Απαγορεύονται τα παπούτσια στο καθιστικό και στις αίθουσες. Τα παπούτσια επιτρέπονται μόνο για τη χρήση στο WC.
 8. Χρησιμοποιήστε το πάρκινγκ συνειδητά. Αφήστε χώρο και για άλλους να παρκάρουν.
 9. Φροντίστε για την έγκαιρη ανανέωση της συνδρομής σας. Αυτό βοηθά την σχολή να υπάρχει και να λειτουργεί σωστά.
Για οποιδήποτε πληροφορία,  βοήθεια ή επεξήγηση, μην διστάσετε να ρωτήσετε στην υποδοχή.

Η πειθαρχία προσφέρει ελευθερία

Χ. Μασλάρσκα

Σας ευχαριστούμε!
Χάρι Ομ
Style switcher RESET
Body styles
Color scheme
Background pattern